עריכת מתכונים להכנה ביתית של "מוצרי חלב" צמחיים

מתוך שקוף באוהל
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
אזהרה: אינכם מחוברים לחשבון. כתובת ה־IP שלכם תירשם בהיסטוריית העריכות של הדף.
ניתן לבטל את העריכה. אנא בידקו את השוואת הגרסאות למטה כדי לוודא שזה מה שאתם רוצים לעשות, ואז שמרו את השינויים למטה כדי לבצע את ביטול העריכה.
גרסה אחרונה הטקסט שלך
שורה 18: שורה 18:
 
#אין צורך להשרות כלום
 
#אין צורך להשרות כלום
 
#להביא את המים והאורז לרתיחה. לבשל 30-35דק עד שהאורז נימוח
 
#להביא את המים והאורז לרתיחה. לבשל 30-35דק עד שהאורז נימוח
#בזמן שהאורז מתבשל - להרתיח קומקום ולשטוף את כל הציוד שבא במגע עם מים רותחים כדי לחטא
+
#להכניס לבלנדר כל פעם חצי ליטר מים עם כוס אורז מבושל - בסה"כ 4 כוסות אורז מבושל שהם 4 נגלות טחינה בבלנדר של ליטר ורבע. כל נגלה 3 דקות ואולי אפשר פחות, צריך לנסות.
#להכניס לבלנדר כל פעם חצי ליטר מים עם כוס אורז מבושל - בסה"כ 4 כוסות אורז מבושל שהם 4 נגלות טחינה בבלנדר של ליטר ורבע.  
+
 
#וגם סוכר + וניל
 
#וגם סוכר + וניל
#כל נגלה מבלה בתוך הבלנדר על עוצמה הכי חזקה 3 דקות ואולי אפשר פחות, צריך לנסות.
 
 
# מהבלנדר לסנן במסננת לתוך קנקנן של ליטר
 
# מהבלנדר לסנן במסננת לתוך קנקנן של ליטר
 
# את הליטר המסונן להעביר לפיצר הגדול דרך חיתול בד
 
# את הליטר המסונן להעביר לפיצר הגדול דרך חיתול בד

שימו לב: תורמים אחרים עשויים לערוך או אף להסיר את תרומתכם לשקוף באוהל. אם אינכם רוצים שעבודתכם תהיה זמינה לעריכה על ידי אחרים, אל תפרסמו אותה פה. כמו־כן, אתם מבטיחים לנו כי כתבתם את הטקסט הזה בעצמכם, או העתקתם אותו ממקור שאינו מוגן על ידי זכויות יוצרים (ראו שקוף באוהל:זכויות יוצרים לפרטים נוספים). אל תעשו שימוש בחומר המוגן בזכויות יוצרים ללא רשות!

ביטול / יציאה | עזרה לעריכה (נפתח בחלון חדש)
כלים אישיים
גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
תיבת כלים